Digitaliseren

Digitaliseren werkproces - Mobiele app Android & iOS

Digitaliseren

Met de flexibele en gebruikersvriendelijke applicatie van Incuro kunt u elk (werk)proces digitaliseren. Met onze app zijn papieren formulieren en checklists niet meer nodig.


Met ons online beheersysteem kunt uw projecten en (werk)processen eenvoudig aanmaken. Wordt er achteraf wat gewijzigd in uw proces, dan kan dit eenvoudig worden aangepast.Er zijn talloze toepassingen voor de applicatie van Incuro, zoals:

Registratie en keuren brandblusmiddelen
Registratie en keuren noodverlichting


De mobiele gebruiker kan de app gebruiken op een smartphone of tablet om de gegevens in te voeren. De app biedt de gebruiker de mogelijkheid om eenvoudig de invoervelden, verschillende foto’s van het object, QR- of barcodes te scannen en deze te koppelen aan een locatie op de plattegrond. 

Meer weten over Incuro? Wij adviseren u graag!

 

U wilt uiteraard graag weten hoe u in uw specifieke situatie onze systeem kunt toepassen. Ieder bedrijfsproces is immers anders en iedereen heeft zijn eigen wensen en eisen. Incuro adviseert u graag over de mogelijkheden in uw situatie. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of vraag een gratis demo aan.