Functionaliteiten

Functionaliteiten voor registratie en controle

Registratie

Met Incuro is de registratie van projecten slim geregeld: via het online beheersysteem worden binnen projecten digitale werkbonnen aangemaakt, met daarin de objecten die gecontroleerd dienen te worden. De werkbonnen kunnen op medewerker en datum worden ingepland. Automatisch dit proces periodiek herhalen is heel eenvoudig.

Inspecties inplannen en uitvoeren

Op het projectoverzicht in het beheersysteem worden de gegevens van ingevoerde objecten overzichtelijk getoond. Via de uitgebreide zoek- en filterfunctionaliteit maakt u eenvoudig selecties. Van de lijst met geselecteerde objecten maakt u met één druk op de knop een werkbon aan. Op basis van de werkbon weten de inspecteurs welke objecten gecontroleerd moeten worden en is realtime inzichtelijk wat de status van een inspectieronde is.

Dashboard voor analyses

Maak in een handomdraai uitgebreide analyses met het krachtige realtime dashboard van het online beheersysteem van Incuro. worden opgesteld. Via handige widgets worden de grafieken en diagrammen eenvoudig aangemaakt.

Rapportage

Checklisten, formulieren, foto's en overige ingevoerde data kunnen eenvoudig worden opmaakt in een eigen samengestelde rapportagetemplate, geheel in uw eigen huisstijl. Dit bespaart u tijd en bovendien kunt u direct factureren.

Meer weten over Incuro? Wij adviseren u graag!

 

U wilt uiteraard graag weten hoe u in uw specifieke situatie onze systeem kunt toepassen. Ieder bedrijfsproces is immers anders en iedereen heeft zijn eigen wensen en eisen. Incuro adviseert u graag over de mogelijkheden in uw situatie. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of vraag een gratis demo aan.