Digitale werkbonnen

Digitale werkbonnen voor inspecties

Digitale werkbonnen

Dankzij de digitale werkbonnen die u met onze app maakt, heeft u overal en altijd een volledig overzicht van de uit te voeren werkzaamheden. Met Incuro is de registratie van projecten slim geregeld: via het online beheersysteem worden binnen projecten digitale werkbonnen aangemaakt, met daarin de objecten die gecontroleerd dienen te worden. De werkbonnen kunnen op medewerker en datum worden ingepland. Automatisch dit proces periodiek herhalen is heel eenvoudig.

Voordelen

Tijdsbesparing
Digitaliseren
Secure
Offline


Assistentie voor uw medewerkers

Uw medewerkers kunnen deze werkbonnen vervolgens openen met de app op hun smartphone of tablet. De digitale werkbon assisteert uw medewerkers op een eenvoudige manier door het aanbieden van alle historische informatie zoals de kenmerken van de te inspecteren objecten en de eerder uitgevoerde controles. Vanuit de werkbon kunnen de inspecties worden geopend.

Daarnaast wordt alle gegevens van het betreffende bezoek meteen ter plekke geregistreerd en verwerkt volgens een vooraf te definiƫren inspectiesjabloon.

Meer weten over Incuro? Wij adviseren u graag!

 

U wilt uiteraard graag weten hoe u in uw specifieke situatie onze systeem kunt toepassen. Ieder bedrijfsproces is immers anders en iedereen heeft zijn eigen wensen en eisen. Incuro adviseert u graag over de mogelijkheden in uw situatie. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of vraag een gratis demo aan.