Rapportage

Samenvatting van inspectiedata

Rapportage

Het online beheersysteem van Incuro heeft veel voordelen. Zo kunnen inspectierapporten snel worden gegenereerd met de ingevoerde data van de inspecties. Vervolgens creëert uw in een handomdraai boeiende rapportages. 

 

De checklisten, formulieren, foto's en overige ingevoerde data kunnen eenvoudig worden opmaakt in een eigen samengestelde template, geheel in uw eigen huisstijl. Deze rapport-editor levert u niet alleen een enorme tijdsbesparing op bij het opstellen van rapporten, maar doordat de rapportages realtime worden gegenereerd, hoeft u ook niet meer te wachten met factureren.

 

Daarnaast kunt u met de uitgebreide filterfunctie in het online beheersysteem elke willekeurige selectie maken en van deze gegevens een export maken naar Excel.

Voldoe aan de eisen

Door de app Incuro te gebruiken, voldoet u eenvoudig aan de wettelijke documentatie-eisen en uw interne kwaliteitsprocedures. Wilt u bij afronding van de werkzaamheden een uitgebreid opleveringsrapport opgeleverd krijgen? Dat kan!

Meer weten over Incuro? Wij adviseren u graag!

 

U wilt uiteraard graag weten hoe u in uw specifieke situatie onze systeem kunt toepassen. Ieder bedrijfsproces is immers anders en iedereen heeft zijn eigen wensen en eisen. Incuro adviseert u graag over de mogelijkheden in uw situatie. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of vraag een gratis demo aan.