Registratie objecten

Eenvoudig alles bij de hand

Registraties

Alle bedrijfsspecifieke vragenlijsten kunt u met Incuro eenvoudig inrichten in het systeem. De gebruiksvriendelijkheid van het online beheersysteem zorgt ervoor dat snel een sjabloon voor een registratie of inspectie aangemaakt kan worden. Een bestaand inspectiesjabloon voegt u simpel toe aan een project. 

   

Inspectieslabloon via drag & drop

De door u gedefinieerde invoervelden worden toegekend aan het inspectiesjabloon. Met de handige drag & drop-functie voegt u eenvoudig vragen toe of past u de volgorde aan. In de sjablonen legt u allerlei soorten vragen eenvoudig vast. Multiple choice-vragen, open tekstvragen en numerieke vragen: het kan allemaal. Daarnaast is het systeem uitgerust met functionaliteiten voor:

Gegevens binnen bereik

Door het registratiesjabloon te koppelen aan het project is het voor de medewerkers op locatie via de app beschikbaar en kunnen de registraties digitaal uitgevoerd worden. Dubbele of foutieve registraties zijn hierdoor verleden tijd, gebruikers hoeven de gegevens nog maar één keer in te vullen. Hierdoor hebt u in de toekomst de juiste gegevens binnen handbereik voor de periodieke controles. Bestaande data invoeren kan via een geavanceerde importfunctie.

Functionaliteiten


Het koppelen van foto's

Het koppelen van locaties op een tekening

Het koppelen van een bar- of QR-code aan een inspectie

Datum-/tijdvelden
Het onderling koppelen van verschillende objecten

Meer weten over Incuro? Wij adviseren u graag!

 

U wilt uiteraard graag weten hoe u in uw specifieke situatie onze systeem kunt toepassen. Ieder bedrijfsproces is immers anders en iedereen heeft zijn eigen wensen en eisen. Incuro adviseert u graag over de mogelijkheden in uw situatie. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of vraag een gratis demo aan.