Markten

App voor alle periodieke controles

Markten

Incuro is voor veel markten in te zetten. Of het nu om controles gaat van bijvoorbeeld brandblussers, noodverlichting, brandpreventie-maatregelen of kwaliteitscontroles. Overal waar gewerkt wordt met papieren documenten, checklijstjes en Excel-bestanden is het Incuro-systeem de betere optie.Ook voor kleinere bedrijven

Door het combineren van de nieuwste technieken en door de flexibele opzet voor meerdere bedrijfstakken en sectoren, brengt Incuro een applicatie op de markt die enkele jaren terug nog ondenkbaar was. Juist de flexibele opzet maakt maatwerk mogelijk. Waardoor ook bedrijven met een relatief kleine schaal er tegen een eerlijk tarief mee kunnen werken. En daarmee brengt Incuro echt iets nieuws naar de markt; applicaties die voorheen geheel op maat van grote bedrijven en industriƫle ondernemingen werden gebouwd, komen nu binnen bereik van kleinere bedrijven met een geheel eigen proces.

 

Kleine bedrijven die nu bij gebrek aan beter nog met papieren checklisten en formulieren werken, kunnen plotseling een gigantische professionaliseringsslag maken. En dat is niet alleen efficiƫnter en goedkoper, maar zorgt richting klant ook voor een uiterst professionele uitstraling. Want managementinformatie, projectbeheersing, logboeken en facturatie-informatie zijn met een druk op de knop uit het systeem halen.

Eigenschappen

Het systeem biedt niet alleen het bewijs dat objecten zijn aangebracht. Het biedt gebruikers ook de mogelijkheid om de objecten te beheren en periodieke inspecties uit te voeren. Hierdoor heeft u altijd een actueel inzicht in de status en heeft u realtime inzicht in de onderhanden projecten. Door de app Incuro te gebruiken, voldoet u eenvoudig aan de wettelijke documentatie-eisen en uw interne kwaliteitsprocedures. Wilt u bij afronding van de werkzaamheden een uitgebreid opleveringsrapport opgeleverd krijgen? Dat kan!

Meer weten over Incuro? Wij adviseren u graag!

 

U wilt uiteraard graag weten hoe u in uw specifieke situatie onze systeem kunt toepassen. Ieder bedrijfsproces is immers anders en iedereen heeft zijn eigen wensen en eisen. Incuro adviseert u graag over de mogelijkheden in uw situatie. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of vraag een gratis demo aan.