Brandblusmiddelen

Brandblusmiddelen keuren – Snel via de app


Registratie blusmiddelen

Voor de registratie en periodieke controles van brandblusmiddelen is de software van Incuro de ideale oplossing.

 

Informatie van nieuw aangebrachte blusmiddelen wordt eenvoudig geregistreerd middels de gebruiksvriendelijke app. Open vragen, meerkeuzevragen, verplichte vragen, foto's ten behoeve van een opleverrapportage of een unieke QR-& barcode? Alles is mogelijk en in de volgorde zoals uw inspecteurs de gegevens graag invoeren. Bestaande informatie kan bovendien eenvoudig in het systeem geïmporteerd worden, zodat niet alles handmatig ingevoerd hoeft te worden.Inplannen digitale werkbonnen


Op het projectoverzicht in het beheersysteem worden de gegevens van ingevoerde blusmiddelen overzichtelijk getoond. Middels de uitgebreide zoek- en filterfunctionaliteit kunnen eenvoudig selecties worden gemaakt. Van de lijst met geselecteerde blusmiddelen maakt u met één druk op de knop een werkbon aan. Op basis van de werkbon weten de inspecteurs welke objecten gecontroleerd moeten worden en is realtime inzichtelijk wat de status van een inspectieronde is.


Vanuit het Projectoverzicht kunnen eenvoudig aanvullende gegevens zoals locatiegegevens (tekeningen) en werkbonnen bekeken worden. Daarnaast navigeert u eenvoudig naar de foto's en controles behorend bij een specifieke brandblusser.

Inspecties blusmiddelen

Vanuit de app opent de inspecteur de werkbon met te controleren blusmiddelen. Middels de slidefunctie worden de blusmiddelen uiterst simpel geaccordeerd. Bij het vervangen van onderdelen of uitvoeren van reparaties kan het blusmiddel uiteraard ook geopend worden, zodat deze aanvullende gegevens geregistreerd kunnen worden in een controlevragenlijst. Ook deze is weer exact naar uw specifieke wensen in te richten. Het dashboard in het beheersysteem zorgt voor krachtige managementoverzichten waarmee u grip op uw organisatie kunt houden.

Meer weten over Incuro? Wij adviseren u graag!

 

U wilt uiteraard graag weten hoe u in uw specifieke situatie onze systeem kunt toepassen. Ieder bedrijfsproces is immers anders en iedereen heeft zijn eigen wensen en eisen. Incuro adviseert u graag over de mogelijkheden in uw situatie. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of vraag een gratis demo aan.