Over incuro

Inspectiesoftware voor onderhoud en keuringen

Grip op uw controles

De sectoren bouw, industrie en projectmanagement zijn altijd op zoek naar meer efficiƫntie en hogere productiviteit. Incuro helpt daarbij. Dankzij onze flexibele software zijn papieren checklists, controledocumenten en opleverlijsten niet meer nodig. Facturatie-informatie opstellen, statistieken genereren of de projectvoortgang in de gaten houden kan vanaf nu digitaal.

Of het nu om bedrijfsvoering gaat of om het beheren van gebouwen en objecten, Incuro zorgt ervoor dat informatie gaat stromen.

Onze missie: zorgen voor grip

Dus weg met papieren lijstjes op de werkvloer en weg met het overtikken van gegevens in onoverzichtelijke Excel sheets. Voer gewoon alles in op onze app. Dat is de missie waarmee we ons bedrijf zijn begonnen: met onze slimme software alledaagse problemen van bedrijven aanpakken. Met een krachtige applicatie en een jong team helpen we organisaties om grip te krijgen op controle en beheer.Meer weten over Incuro?

U wilt uiteraard graag weten hoe u in uw specifieke situatie onze systeem kunt toepassen. Ieder bedrijfsproces is immers anders en iedereen heeft zijn eigen wensen en eisen. Incuro adviseert u graag over de mogelijkheden in uw situatie. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of vraag een gratis demo aan.