Secure

Data 24/7 beveiligd in de cloud

Secure

U hecht veel waarde aan uw (bedrijfs)data. Volledige zekerheid bij de opslag van al deze informatie is een must. Incuro besteedt uitgebreid aandacht aan de veiligheid van uw omgeving.

De gehele infrastructuur van Incuro wordt gehost bij een ISO 27001 gecertificeerd datacenter en wordt 24x7 up-to-date gehouden. De data wordt dagelijks geback-upt op geografisch gescheiden locaties. Dit geeft de zekerheid dat er op zeer verantwoorde wijze met uw data wordt omgegaan, volgens strikte richtlijnen.


Security updates

Door het 24/7 up-to-date houden van het besturingssysteem en de software op de servers, zijn deze altijd beschermd tegen de laatste beveiligingsrisico's. Wij zorgen dat dag en nacht de laatste security updates worden uitgevoerd.


Back-ups

De omgeving van Incuro wordt elke dag gecontroleerd vanaf meerdere locaties en op meer dan honderd punten. Zo wordt uw data dag en nacht bewaakt en up-to-date gehouden. Ook bij Incuro houden wij rekening met extreme calamiteiten. Om deze reden worden er geografisch gescheiden back-ups gemaakt. Hierdoor wordt uw data met dezelfde beveiliging standaarden op een andere fysiek locatie opgeslagen, waardoor deze is veiliggesteld.


Onze secure omgeving biedt de volgende voordelen:

 - 24/7 monitoring vanaf externe locatie op ruim 100 punten

 - Servers worden 24/7 voorzien van (security) updates

 - Periodieke handmatige controles

 - 24/7 applicatiespecifieke controles


Meer weten over Incuro? Wij adviseren u graag!

 

U wilt uiteraard graag weten hoe u in uw specifieke situatie onze systeem kunt toepassen. Ieder bedrijfsproces is immers anders en iedereen heeft zijn eigen wensen en eisen. Incuro adviseert u graag over de mogelijkheden in uw situatie. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of vraag een gratis demo aan.